Monday, August 28, 2006

Ei elämästä selviä hengissä...

Hitsit.

Nyt on sitten Suomen reissu takanapäin. valitettavasti oli sen verran kiire aikataulu, etten voinut käydä morjestamassa edes puolia niistä joita olisin halunnut. Helekutti.

Kuitenkin täällä ollaan takaisin ja vielä hengissä. Toisaalta vähän kipeänä. Jos ei ole varvas murtunut niin sitten on melko lähellä sitä. Miksi pitää olla niin hyvä tuuri. Tultiin lauantaina Paolan (eräs mukava italialaistyttölapsi) kanssa joltain World culture festivaaleilta. Bussista ulos ja kävelemään. No enkös minä sitten huomaa siinä tiellä sellaisen koirien purupallon. Minähän siihen ensimmäisenä juoksemaan. Paola kuitenkin ehti ensin ja potkaisi sen pidemmälle tietä. Odotin että autot menevät siitä ohitse ja sitten kunnon vauhti ja potku... *narskis* Jalka ja varpaat tapaavat ensin asfalttiin ja sitten osuvat palloon. Pallo liikkui metrin. Voitte siis kuvitella miltä tuntuu potkaista melko täysillä asfalttiin. Nahkakengistä läksi sellainen 2x2cm kokoinen ala päällystettä pois. Ei siis mitään normi kulumaa, vaan kunnon pala pois. Silmissä musteni hieman ja sitten nilkutettiinkin loppumatka Paolan luoksen. Kyllä sitä osataan täälläkin. -Tähän väliin on sitten sanottava että olin täysin selvinpäin. Eli ei voi syyttää kuin itseään. Nyt kuitenkin jalka on turvonnut niin että ei kenkää tahdo jalkaan saada ja pakottaa urakalla... Hyvin mä vedän. Onneksi työaika loppu nyt ja sain ajan lekurille jo puoli kuudeksi \o/ vain 4h odotusta... Noh, onneksi on netti.

Perjantaina kun olin tuolla baarin puolella niin tuli taas melko korkea wtf?? -kerroin. Tulin vessasta, joka oli yläkerrassa, alas ja törmään ( kirjaimellisesti) tuttuun Mikkelistä. Molemmat oli että: "-Mitä sinä täällä teet?" Melko pieni maailma. Mikä on todennäköisyys sille, että 2 tuttua sattuu olemaan molemmat ulkomailla, Irlannissa, Dublinissa, samaan aikaan baarissa ja törmäävät samassa baarissa (Dublinissahan on yli 1000 pubia)? Ilmeisesti melko suuri, sillä näin tapahtui =D

Mutta tänne ei muuta. Ilmottelen sitten tuon jalan kohtalon... Jos jaksan... Ja jotain kiinnostaa... Ei kiinnosta? Ei sitten... Pitäkää tunkkinne... ;)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home