Wednesday, July 05, 2006

Elämää...

Huhhuh,

alkaa jo tää ruudun töllöttäminen kypsyttämään. 8h takana ja vielä 2 edessä. Huomenna onkin sitten töitä melkein yöhön. Suomen aikaa pääsen kotio klo 23.00... Jihuu!

Tiesittekö muuten että täällä on melko mielenkiintoista tuo liikenne. Ajokorttia kun haluaa, niin sulle lyödään tuulilasiin L -lätkä ja eiku liikenteeseen. Saat sitten vapaasti harjoitella liikenteen seassa. Käyt sitten jossain välissä tekemässä kirjalliset, ja kas, saat ajokortin. Liikenneturvallisuus on muutenkin mielenkiintoista. Täällä on pistesysteemi tuossa ajokortissa. Tietty raja kun ylittyy niin kortti poijjes. Telkusta tuli juuri mainoksia että nyt on tullut 30 uutta rikettä rikelistaan. Mm takapenkkiläisten turvavyöpakko yms maalaisjärkeen soveltuvat asiat.

Ja vielä ihmetellään kun liikenne vie niin monta henkeä vuosittain...

Eipä muuta toistaiseksi. Niijoo, ei ole vieläkään tiedossa että pääsenkö lomalle sillon kun oon hakenu. Muuten kiva, mutta kun oon jo valmiiksi suunnitellu reissun ja kattonu kaikki valmiiksi. Kiva jos viime metreillä koko homma peruuntuu... Toivossa on hyvä elää sano lapamato.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home