Friday, March 10, 2006

Eka viikko takana

Päevee

Meitsi on linjoilla taas. Eka viikko alkaa olemaan jo takanapäin, tosin vielä 3 tuntia koulutusta jälellä. Dih, asunto on jo melkein varma, mutta ens viikolla varmistuu. 50 egeä viikkoon ja joudun jakamaan huoneen, mutta onpahan sitten omaakin rauhaa. Eihän tuossa hostellissa ole paljoa vikaa, mutta kun ei ole milloinkaan yhtään hetkeä omaa rauhaa.

Maanantai oli hivenen huono päivä meikäläiselle. Oli kuumetta, yskä ja nenä vuosi... Tosin hauskaa. Sitten kun siihen lisää melkein kokonaan valvotun yön, (johtuen jännittämisestä) niin meni hermot kun kone poisti mun tekstit...

Ihan mukavaa täällä on ollut. Koulutuksessa varoiteltiin että missä paikoissa ei kannata liikkua öisin. Ei kuulemma kannata liittyä keskusteluihin politiikasta, uskonnosta taikka historiasta. Kivaa ensimmäisen päivän anniksi. Noh, eihän siinä mitään. Sitten ei puhuta niistä =) Muutamia hauskoja pointteja oli että kouluttaja sanoi että täältä ei löydä niitä vihreitä menninkäisiä. (kunhan huijasi, on niitä täällä. minä ainakin aion etsiä sellasen)

Tiistaina ja torstaina satoi kunnolla vettä. Torstai-iltana ei ollut kivaa syödä kun katosta tippu vettä. Outoa sinällään koska seuraavassa kerroksessa on majoitustilat... Luontoäidin ihmeitä kai... Päivät on menny töissä ja kun on päässyt takaisin hostellille niin on vain tehnyt ruokaa, käynyt suihkussa ja menny nukkumaan... Toisaalta ihan mukavaa että on tekemistä, koska eka viikko oli liikaa luppoaikaa ja tuli käveltyä tuntikausia kaupungilla. Jalat siinä tuli kipeäksi. Pittää sitten kesällä, kunhan ilma lämpenee, mennä Dublin tour -retkelle. Siellä on kaikki päänähtävyydet yhden reitin varrella. Jihu!

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin... Irlannista moikkelis.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home