Wednesday, October 18, 2006

Gauhma!!!

Teree.

Pyynnöistä huolimatta kirjoitan jälleen. Hähä, mitäs luette =)

Nii, tuossa taannoin jotkut saakelin nulikat oli pistänyt kivellä ikkunan säpäleiksi meidän kämpästä. Ei ollut kuin ulompi lasi menny rikki. Stefan (jonka ikkuna se oli ollut) oli luullut että se olin minä joka sen ikkunan pisti särki. Sanoin vaan että jos minä olisin sen kiven liipaissut siihen, niin olisi kyllä menny läpi kummastakin lasista... =)

Tiesittekö muuten että täällä on tuo Halloween 'hieman' erilailla esillä kuin Suomessa. Mittakaava on pikkusen laajempi. Nyt on viimeiset pari viikkoa tullut Halloween kamaa kauppoihin. Tavallisiin ruokakauppoihinkin. Siihen on vielä 2 viikkoa kuitenkin aikaa... Nii, ja täällä alkaa jengi heittelemään jo pikku jytkyjä kaduilla. Onpa muutama ilotulitusrakettikin jo nähty. Täällä on kyllä toisinaan mielenkiintoista kun pimeällä kävelee ja jossain paukahtaa, niin ei oikein tiedä että katsoakko taivaalle, oliko se raketti vaiko halata maata millisekunnissa. Tämä kun ei ole se maailman rauhallisin kaupunki... Kivaa täällä silti on.

Tänään tuli haettua sitten parempaa paikkaa täällä IBM:llä. Team leaderin paikkoja olisi pari auki. Saapas nähdä että käykö onni. Olisihan se mukava päästä ruohonjuuritasolta hieman ylemmäksikin.

TÄNÄÄN TAAS SALILLE!!! \ O / Maanantaina jo ensimmäisen kerran. Vihdoinkin. Tätä on odotettu pari kuukautta. Ensin kun repesi lihas ja sitten murtu varvas. Jiphiphuraa!

Nii, sellastakin on tapahtunut että vanhus otti ja täytti vuosia. Jummi. Nyt sitä sitten ollaan täällä hengailtu 26 wuotta. En olisi kyl uskonut vuosi sitten Mikkelissä synttäreitä viettäessäni uskonut että seuraavat onkin Dublinissa. Kukahan tietää missä ollaan kun tulee 30w täyteen? Mutta siihen on vielä 4 piiiiiiitkää vuotta... Todella pitkää.

Pitääpäs kirjotella taasen kun tulee jotain uutta vastaan. Mmmorop.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home