Monday, March 20, 2006

Taas tapahtui ja sattui

Hyvää huomenta.

Täällä sitä taas istutaan ja kirjoitellaan mitä kaikkea hurjaa viikon aikana on sattunut. Täällähän oli viikonloppuna St Patricks Day. Joka paikka oli aivan täynnä porukkaa. Siellä oli aivan uskomaton meininki. Meinasi tulla taas mellakkaa, mutta onneksi porukka oli ihan iloisella päällä. O Connel streetiltä oltiin poistettu kaikki työmaan tavarat. Ilmeisesti Gardia (poliisi) oli viisastunut aiemmista tapahtumista. Enivei yhdessä vaiheessa pari-kolme gardaa halusi muutaman katumuusikon pois siitä missä ne soittivat. Populaa alkoi kerääntymään ympä'rille, jolloin gardan lukumäärä lisääntyi samaa tahtia. Tilanne kuitenkin raukesi rauhallisesti.

Torstaina tuli sitten saatua ensimmäinen palkka. Hitsit, kyllä oli kivaa =) Perjantaina pitikin lähteä juhlistamaan St Patrick's Day:ta. Meillä oli n15 hengen porukka joka läksi pippaloimaan. Kaikki baarit oli täyteen ahdettuja. Tosin minä ja Timo (meikäläisen kokoinen vesseli) toimittiin tien avaajina =) Loppuillasta sitten meidän seurueesta joku ruotsalainen puhui meidät jollekkin klubille ilmaiseksi. Ihan kivaa. Tämän jälkeen mentiin tuonne Charlotten luokse 'pieniin' talobileisiin. Eli koko talo oli bilemestaa ja porukkaa oli paikalla vajaa 30 henkeä.

Ne on muuten kuulemma kovinkin yleisiä täälläpäin. Lauantaina oltiin Swordsissa talobileissä. Paikalla oli oma dj joka soitteli siellä. Luulin että sellasta on vain jenkkileffoissa, mutta näköjään ne on totta täälläkin.

Viime viikolla oli kivaa lähteä hostellista, kaverin kaverin nurkkiin tosin, koska hostelli oli täyteen buukattu sen Paten päivän takia. Omaa kämppää ei vielä ole. Ehkä siihen tulee muutos kuun vaiheessa. Saisi kyllä tulla... Tahtoo omaakin rauhaa että voi lukea kirjaa tai pelkästään rentoutua... Täällä muuten on erittäin vaihteleva sää. Viime viikolla satoi vettä 3 päivää, mutta torstai toi muutoksen. Sillon satoi rakeita ja lunta! Kerran tuli nähtyä aurinkoakin. Oli kyl kohokohta viikolle. Aamuisin herätys on vasta puoli 6 ku töissä pitää olla seittemältä ja bussi ajaa 35-50 min töihin, ruuhkasta riippuen. Onpa siellä tosin tullut istuttua puoltoista tuntiakin. Ei ollut kovinkaan hauskaa. Kunnon safkat täältä voipi ostaa. Aamupalavaihtoehtoina seuraavaa: puuroa, papuja, makkaraa, paistettuja kananmunia, pekonia, mehua, maitoa yms. Tosi hyvä valikoima. Eikä toi lounaskaan paljoa huonommaksi jää. Siellä on salaattipöytää, liharuokaa, vegeruokaa, pitsaa, kolmikerros voileipiä... En kyllä tosin ihmettele jos ihmiset lihoo täällä kun tollasta ruokaa on mahdollisuus ostaa ja työ on pöydän ääressä istumista.

Hitsit jos sais nopeasti sen oman kämpän, niin voisi alottaa lenkkeilyn ja salilla käynnin. Meinasinpa syksyllä aloittaa potkunyrkkeilynkin. Saisi hieman tiputettua painoa ja pääsisi rantakuntoon vuodeksi 2010...

1 question: if vegetarist eats vegetables, what does humanist eat?

Hehee, hieman kevennystä päivään =)

Muttilainen kiittää ja kuittaa taas.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home