Monday, May 01, 2006

Valehteluako?

Kuten otsikosta voimme päätellä, en ole aina ollut rehellinen. Varsinkaan täällä kun ihmiset kyselee asioita Suomesta. Ette usko miten monet naurut on saatu kun jengi uskoo kaiken mitä Suomesta kertoo. Paras juttu mikä on mennyt läpi kuuluu seuraavasti:

"-Suomessa on talvisin ongelma jota ei muualla maailmassa ole. Jääkarhut vaeltelevat kaduilla etsien ruokaa. Varsinainen ongelma on siinä että lapset ovat jo niin tottuneita niihin että ovat halunneen jääkarhunpoikasia lemmikeiksi. Ovathan ne suloisia, mutta kun ne ovat kasvaneet isoiksi, 700kg painoisiksi, niin ne sattuvat joskus tulemaan oven läpi jääkaapille. Eiväthän karhut sitä tietenkään tarkoita, mutta kun ne ovat isoja ja nälkäisiä, niin vuosittain parisataa ihmistä kuolee jouduttuaan niiden ruoaksi."


Ihmiset uskoivat kun kerroin tuon bileissä. Piti mennä parvekkeelle huutonauramaan. Sitten kun palasin pyyhkien vesiä silmistä, niin kerroin totuuden. =D Toinen mille saatiin nauraa, oli kun jouduin laittamaan puvun housut pakkaseen koska niihin tarttui bussissa purukumi. Sehän on tietenkin helpoin tapa saada purkka pois. Noh, enpä sitten halunnut pilata näitä housuja, joten kiedoin housut t-paidan sisälle, jättäen vain kohdan näkyviin jossa oli purukumia. Alessia, italialainen kämppis, oli sitten ihmetellyt meidän ruåtsalaisvahvistukselle Stefanille että miksi pidän vaatteita pakastimessa. Stefan oli vetänyt ässän hihasta ja sanonut että minulla on niin ikävä Suomea että pidän siksi vaatteita pakkasessa. Oli mennyt läpi sata-nolla... Voi hyvä elämä =) =D =p

Mitähän kaikkea täällä voisikaan keksiä? Aivan uskomatonta mitä ihmiset uskoo jos eivät tiedä maasta mitään... Takasin töihin. Soon moro.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home