Monday, May 15, 2006

Hihoo!

Yleisön pyynnöistä huolimatta kirjoitan jälleen.

Aikaa on vierähtänyt jo 2 viikkoa kun viimeksi olen tänne kirjoitellut. Kaikkea on sattunut ja tapahtunut taas.

Viime viikolla sain kuulla että yksi hyvä kaveri aloittaa tänään työt täällä. Siistiä =) Talo alkaa olemaan minihostelli tällä hetkellä... Meitä on siis 5 vakinaista asukkia, mutta nyt on 9 ihmistä... Aaapuva. Alkaa jo tila hieman loppumaan kesken. Pitäisi melkein alkaa velottamaan ihmisiltä 5€ yöltä. Ostetaan kalenteri johon merkataan kaikki jotaka on tulossa ja minä päivinä. Alkaa muuten menemään jo päällekkäisyyksiin toi olkkarin varaus.

Tänä aamuna tehtiin mukava havainto: kun joku on suihkussa, osa vedestä valuu keittiön seinää pitkin keittiön lattialle... Eiii vvvälttämättä mitenkään hieno homma. Eikun soittamaan tuonne välitysfirmaan että nyt vauhdilla putkimiestä tms paikalle. Edellisen kerran kun tarvittiin putkimiestä, siinä meni vain viikko... jee! Ei toiminu vessat/hanat 2. kerroksessa. Todella kivaa... Noh, jospa nytten saisi nopeammin sen kaverin.

Suomen pelejä on tullut käytyä katsomassa. Aivan loistava tunnelma ollut. Oltiin eilen isossa pubissa katsomassa peliä. Vain yhdestä telkkarista näkyi matsi. Muut olikin jalista. Aina kun Suomi teki maalin, niin hirmuinen mökä päälle. Oli meita vajaat 10 henkeä. Ihmiset tuli sitten katsomaan että mille me huudetaan, kun ei hurraus sopinut jaliksen tapahtumiin =)

Yhdeltä kaverilta varastettiin kännykkä. Oli tullut kaupasta ja puhunut äitinsä kanssa puhelimessa, kauppakassi toisessa kädessä. Joku irkku tuli vastaan ja nappasi kännyn kädestä. Kyllähän Kristoff yritti juosta perään, mutta se toinen oli nopeampi. Reilukerhosta päivää. Hehe, toinen reilukerhon homma on toi pipo minkä ostin. Tekstinä: "The Leprichauns made me drink it." Sain hyvää palautetta kun tuli krapulassa mentyä ostamaan olutta =)

Osaavatte täällä markkinoida oluttakin baareissa. Istuttiin kattomasa Suomen peliä, niin pöytään tulee joku mimmi joka kysyy että halutaanko pelata peliä? Oltiin heti että millasta ja paljonko maksaa? Ei maksanut mitään ja se oli helpohko korttipeli missä piti vuoronperään laittaa kortti pöytään ja jos oli 2 samaa, läpsäistä päälle. Enivei, kysyttiin mitä saa jos voittaa. Kuulemma yllätyspalkinnon ja ilmasen tuopin. Ja jos häviää, ilmasen tuopin =) Alettiin siinä pelaamaan, niin tavaraa alko tulemaan. Meillä oli oljista punotut cowboy-hatut, hupparia, puhallettavaa surffilautaa yms =) Pitäisi saada jokupäivä kaverin siskolta, joka oli käymässä, kuva missä ollaan istumassa siellä hattujen kanssa. Fear and Loathing in Woolshead. :D

Pubcrawling kiertokäynti oli kivaa tuossa taannoin. Maksettiin 5€ ja päästiin opastetulle pubikierrokselle joka käsitti 5 eri paikkaa. Parissa saatiin vieläpä ilmaiset drinkit =) Asennetta. Meinasi alkaa huvittamaan kun kaveri ehdotti että mentäisiin sinne. Kannatti käydä. 2,5h meni aikaa että päästiin viimeiseen paikkaan. Siellä menikin loppuilta. Piti käydä syömässä ennen kierrosta. Ensin mäkkiin. Otin Double cheese aterian. Ei siitä tullut kuin vihaseksi. Jatkettiin matkaa ja seuraavaan paikkaan, Burger Kingiin. Kunnon pekoniateria napaan, ja avot, taas jaksoi porhaltaa eteenpäin.

Ollaan tuossa mietitty että kunhan säät vähän paranee ja lämpiää, niin vuokrataan auto porukalla viikonlopuksi ja lähdetään tuonne maaseudulle enemmän. Kuski on (vapaaehtoinen!!!) eikä auto maksa kuin 75€ koko viikonlopuksi. Ei ole paha viidelle hengelle.

Töissä on sattunut melko hauskojakin keikkoja =) Harmi ettei saa puhua niistä. Täällä on melkolailla tiukat säännöt. Mistään työjutuista ei saa puhua kenellekkään...

Mutta taas takaisin töihin. Kirjoittelen kun tapahtuu taas.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home