Monday, May 22, 2006

HARD ROCK HALLELUJAH!!!

URAA!!!! \../ (> <) \../

Veni, Vidi, Vici suomennetaan nykyään seuraavasti =
LORDI tuli, LORDI jyräsi, LORDI VOITTI!!!!!!!

Karsinnat:
http://www.kolumbus.fi/sipila.mikko/Lordi_Euroviisut.avi

Finaali:
http://194.252.88.5/yle24/video/lordi_esitys.wmv


Suuret bileet tuli kyllä Lordin voitosta. Garda kävi ovella katsomassa miksi huudettiin kuin jotain oltaisiin nylkemässä elävältä. Meitä oli kämpällä 8 kattomassa ja huutamassa. =) Mentiin pihallekkin pomppimaan. Kaveri onnistui kiipeämään aidan päälle ja otti lipat alastulossa. Kyynärpää auki... Nyt soi töissä Lordi urakalla. Hard rock hallelujah ja Devil is a loser and he's my bitch. Repikää siitä. Taisi olla lainaus lehdestä että jos Lordi voittaa niin osa muuttaa Ruotsiin. Tervemenoa vaan. Ajat muuttuvat. Jos kansa olisi saanut päättää aiemminkin, niin veikkaan että Lordi olisi ollut toinen euroviisuvoittaja. Nightwishin Sleepwalker olisi ollut ensimmäinen. Mutta ehei, Laitetaan vielä Katri Helenat yms sinne hoilottamaan. En sillä sano että nekään oli aikoinaan hirveän huonoja, mutta kyllä tuo Lordin ylivoimaisuus oli uskomatonta. Ainoastaan 44 pisteen ero toiseksi tulleeseen... Eihän se nyt ole mitään... Huvittavia nuo lehtikeskustelut. Lordi yhdistetään saatananpalvontaan yms. Montakohan vuotta Suomi on tässä asiassa maailmaa jäljessä? Silloin kun Rock-musiikki ensikerran alkoi leviämään niin sehän saatanpalvontaa yms. Tosin W.A.S.P. meinasi antaa aihetta siihen =) Jooh, jätetään muut painimaan niiden kysymysten kanssa.

Sit ikävämpään asiaan. Hitto kun hävittiin lätkässä... Korpesi ja paljon. Täytyy myöntää että kun Tsèkki teki kolme yksi tyhjiin, niin kyynel herähti silmäkulmasta ja tuli taas liian tuttu tunne: "Ei taas... Eikö meillä koskaan käy onni..." Onneksi Euroviisujen jälkeen ei häviö ollut enää mielessä.

Tulipa tuolla taas mielenkiintoinen tapaus vastaan. Zoomailtiin tuolla katuja iltaelämässä torstaina, niin huomasin siellä mielenosoituksen jonkun baarin edustalla. Siellä oli ihmisiä joilla oli kyltit: Protect women and children. Menin siinä kyselemään että mistä tässä onkaan kyse? Siinä oli iso, ulospäin hillitty tissibaari (lue striptease). Aloinpa sitten piruuttani kyselemään hieman tarkemmin asiasta siltä naiselta. Keskustelu eteni jotenkin tähän suuntaan:

Mie: Päivääpäivää, mitäs vastaan te tässä protestoitte?
Hää: Protestoimme tätä pahuutta ja haureutta vastaan suojellaksemme naisia ja lapsia.
Mie: Lapsia? Onkos tämä paikka sitten päivisinkin auki?
Hää: Ei, aukeaa vasta kymmeneltä illalla.
Mie: Miksi te sitten lapsia suojelette? Eikös teidän tehtävänä olisi huolehtia että ne ovat kotona tähän aikaan yöstä?
Hää: Niinmutta...
Mie: Eli teillä pitäisi olla kylteissä pelkästään että suojelkaa naisia.
Hää: Toisaalta kyllä, mutta tämä paikka alistaa naisia ja pakottaa heidän tekemään tätä rahan takia.
Mie: Eli ilmaiseksiko sitä pitäisi tehdä? Eikö ole parempi että tämä on luvallinen paikka jossa kaikki saavat tietyn palkan ja ekstraa tipeistä? Eikös kuitenkin se ole oma asia jos haluaa tehdä tälläistä?
Hää: Silloin ei ole jos se vaikuttaa muihinkin. Kuten nämä asiakkaat täällä. Yksinäisiä epätoivoisia miehiä.
Mie: Se on oma valinta miten haluaa rahansa käyttää. Ymmärtäisin teidän näkökulman jos tämä olisi ilotalo. Ilmeisesti näin ei kuitenkaan ole?
Hää: Ei ole ei.
Mie: Mitä te nyt oikeastaan ajatte takaa tällä protestilla?
Hää: Haluamme että tämä yökerho siirretään pois tästä.
Mie: Eli olisitte tyytyväisiä jos se siirrettäisiin maaseudulle?
Hää: Kyllä.
Mie: Miten tämä sitten ilmenee teidän kylteistänne? Ettehän te sitten halua suojella naisia ja lapsia, haluatte vain että tämä ei olisi tässä. Jos oikein nyt olen ymmärtänyt, niin jos tämä paikka olisi piilommassa, niin se olisi kuitenkin ok...
Hää: niinmutta...

Tässä vaiheessa menin piruuttani itse sisälle ko paikkaan. Olen sitä mieltä että jos ei osaa perustella kantaansa hyvin, niin sitten pitäisi jäädä kotiin. Jos hän olisi pystynyt perustelemaan tarpeeksi hyvin asian olisin ollut asenteella: ok, jatkakaa vaan, kyllä te pystytte vaikuttamaan asiaan. Mutta kun ei, niin ei...

Tälläistä taasen täältä.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home