Tuesday, October 31, 2006

Nou tuuria.

Jeez.

Tänään sain kuulla ettei valinta osunut meitsin kohdalle TL hommelissa... Noh, minkäs teet? -No haen tietysti muihin tiimeihin! =) En minä nyt näin helpolla lannistu.

Eihän siinä. Nii muuten, edelleen asiaa nulikoista. Niillä on sellanen hauska harrastus kuin tupakointi paikallisbusseissa. Siitä voi saada sakkoja, mutta eihän nää siitä välitä kun ei kukaan sitä valvo...

Sellanen asia muuten. Jos kirjoitan tänne että näille nulikoille pitäisi antaa selkään kerran viikossa, se EI TODELLAKAAN tarkoita sitä että olen itse sen tekemässä. Se nyt sattuu olemaan vain minun mielipiteeni. Olen myös sitä mieltä että maailma olisi paljon parempi ilman USA:n presidenttiä George W. Bushia. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä että olen matkustamassa jenkkeihin, ostamassa voimakkaan kiikarikiväärin ja ampumassa sen tyypin...

Maajussi, heinäkenkä, toukojäärä. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Käytiin Paolan kanssa viime viikonloppuna Athboyssa vuosittaisilla culchie (maajussi) festivaaleilla. Paikka oli n. 40km luoteeseen/pohjoiseen Dublinista. Elikkäpä idea oli seuraavanlainen: paikalliset miehet pukeutuivat erittäin stereotyyppisesti vanhanajan maajusseiksi ja kilpailevat isäntä -tittelistä. Ohjelmistoon kuului niin traktorilla kiihdytys, virkkaus, mopedilla ajo, karaoke, pukukisa. Tämä siis tapahtui kylän keskustassa. Baareissakin tietenkin kierrettiin sen porukan mukana. Eli suurin osa rasteista oli baareissa, jossa meni noin tunti kussakin. Ne kaverit osaa nauraa niin itselleen kuin elämälle =) Yhdellä oli jopa kana mukana =] Baarissa =D Se piteli sitä sylissään ja rapsutteli ja silitteli sitä. Aina kun tuli paikan vaihto se laittoi sen kanan pahvilaatikkoon ja taas mentiin. Siellä oli sitten yksi isäntä kokovartalokanapuvussa. Ja oli keltainen. No sitten kun se oikea kana huomasi sen niin alkoi kaakatus =D Naurettiin kippurassa sille kun se kanapukuäijä alkoi kaakattamaan takaisin sille kanalle, joka katseli melko kummissaan.
Kuten olen aiemmin maininnut blogissani että nää on ystävällisiä ja lämminhenkisiä, niin mulle on sanottu että meneppäs maaseudulle. Voin sanoa kokemusteni perusteella että totta ovat puhuneet. Siellä oli kaikki, siis aivan kaikki todella ystävällisiä. Hitsiläinen. Oli muuten hauska käydä Dublinin ulkopuolellakin vaihteeksi. Alko olemaan tylsää tallailla samoissa paikoissa kokoajan. Nyt jatkan töitä. Morops.

1 Comments:

Blogger Ezmu said...

Mietin kyllä että siinä olisi ollut peliliikkeen paikka, mutta en kehdannut ottaa riskiä että olisi tullut palautetta jenkeistä =)

11:28 AM  

Post a Comment

<< Home