Tuesday, April 10, 2007

Mnjaahas.

Heiz.

Uusi kuukausi ja uudet kujeet.

Taas on tapahtunut. Nyttemmin asutaan Paolan kanssa saman katon alla. Eli asutaan samassa kimppakämpässä parin muun Suomalaisen kanssa. Vuokrasin huoneen siitä =) Se on sopivan lähellä työpaikkaakin =) Ei tartte herätä kuin 40min ennen töiden alkamista. Töissäkin puhaltaa hieman uudet tuulet. Meitsi on nyt sitten ATL ( Acting TeamLeader) Meinaa siis sitä että kun tiimliiderit ei oo paikalla, meitsi vastaa tiimistä. Hihoo.

Leevi Rasmus Elmeri on uuden siskon tenavan nimi. Jummi. Paljon onnea nimeämisen johdosta =D

Käytiin Paolan kanssa viikonloppuna Pohjois-Irlannissa. Ajettiin kolmeen päivään 500mailia. Autsista. Käytiin katsastamassa Giant's Causeway, ja Bushmillssin panimo ja raunioita ja muutamia linnoja ja kaikkea. Lisäksi matkalla nähtiin noin kymmenen miljoonaa lammasta. Kumma kyllä siellä tuoksahti lievästi lehmän pas... haju. Kait ne on sitä levitelleet pelloille urakalla. Todella mahtava reissu kaiken kaikkiaan. Oli kuitenkin lievä väsynyt olo kun sunnuntai-iltana tultiin takaisin Dubliniin. Ei vieläkään oikein ole toipunut siitä reissusta. =)

Niijoo, perjantaina on sitten lennot Roomaan. Neljän päivän reissu. Irgh. Sitä seuraavan viikonlopun aion maata sohvalla ja levätä =)

Ei muuta ihmettä tällä kertaa. Tai ainakaan että mitä muistan. On vähän väsy olo vieläkin.

Esa

0 Comments:

Post a Comment

<< Home