Tuesday, November 07, 2006

Dudii

Kerroinkos muuten että meillä oli täällä ibarilla Halloweeninä asukisa?

Voittaja sai Ipod nanon. Homer Simpson voitti sen. Eli tasan tarkkaan saman näköinen =D Itselläni ei toi kuolema-asuste ollut voittoisa. Sain mie kyllä pöytäkellon. Ihan jees =)


Tulipa taas vetästyä viikonloppuna. Ei tartte sitten vähään aikaan kuunnella metallia. Tuli käytyä Unholy Alliancessa. Eli niille jotka eivät tiedä, se oli sellainen pikku kiertue joka vetää ympäri Eurooppaa. Taitaa olla viikon päästä Tampereella itseasiassa. No enivei. Siellä rämpytti kitaraa sellaset bändit kuin Thyne Eyes Bleed, Children of Bodom, Lamp of God, In Flames ja SLAYER.
\../ (> <) \../ Eli melkolailla kovia nimiä oli. Kyllä ne muuten osasi soittaakkin. Rintalastassa tuntui melkein kokoajan musiikin jytke. Kuvia keikoilta on tulossa nettiin myös. Ihme kyllä, Slayer ei vastannut odotuksiani. Ei sillä että olisin fani, mutta en ole kyllä tuon jälkeen... En siis ollut nähnyt mitään noista aiemmin. Kuullut niistä olin, mutta siihen se jäikin. Bodom oli hyvä mutta Kyllä illan parhaasta suorituksesta vastasi ruotsalainen In Flames. Siinä oli kunnon meininkiä. Täytyy kyllä sanoa että siellä oli vaikka minkälaista vipeltäjää liikenteessä =D Taisi siellä olla 3000 henkeä. Kivaa muuten kun mentiin sinne, niin oli 'vain' pari eri turvatarkastusta ja laukut ja taskut tarkastettiin teräaseiden yms varalta. Suuren maailman meininkiä taasen. Akustiikka oli paikassa huipputasoa. Eli vaikka bändit soittivat KOVALLA ÄÄNENVOIMAKKUUDELLA, ei siitä huolimatta korvat alkaneet soimaan. Ihan mukavaa. Eilen oli hieman väsy olo kun olin sunnuntaina kahdentoista aikaan kämpällä nukkumassa ja puoli kuudelta ylös ja töihin. Pari ekaa tuntia meni ihan unessa =) Palaillaan astialle kun taas tapahtuu.

Ainiin muuten, meitsin Dublinin kuviahan siis voi netistäkin katsoa http://irc-galleria.net/view.php?nick=Ezmu. Myönnetään että ovat irc galleriassa, mutta kun ei mitään virallista kotisivuakaan ole, niin piti yhdestä pahasta valita se ainoa...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home