Monday, March 27, 2006

Vain elämää, ei sen enempää...

... on kaikki tää koita ymmärtää. Haudihou vaan täältä Dublinista.

Tähän alkaa melkein jo tottumaan. Siis vesisateeseen. Vettä tulee kokoajan. Yöllä,päivällä,ammulla ja illalla. Ei ainakaan janoon kuole, tai suihkun puutetta tule kun täällä asuu. =) Noh, eipäs liioitella, viime viikolla ei satanut kuin viitenä päivänä. Tänään ei ennakko-odotuksista huolimatta ole satanut. (vielä) Täällä on kuitenkin yllättävän lämmintä. 12 astetta on ollut parina viime päivänä.

Perjantaina oli firman pippalot. 400-500 ihmistä oli paikalla. Ihan mukavat kekkerit. Ensi viikolla on meidän tiimin omat pippalot. Meille on varattu baarin yläkerta ihan omaan käyttöön. Pomo sanoi että saamme rauhassa tutustua paikan 59 erilaiseen vodkaan... Huhhuh.. Noh, jos kerran pomo sanoo, niin kai se on sitten toteltava. *wirne*

Nyt on sitten asuntokin tiedossa. Sellanen vaatimaton kämppä 10 min kävelymatkan päässä keskustasta. 5 makuuhuonetta (double bed eli parisänky jokaisessa), 2 kylppäriä, olohuone, etu- ja takapiha, 4 kerrosta. Vuokra 2000€ kuussa. Meitä on siinä 6 (yksi pariskunta) henkeä, niin ei ole paha vuokra per sierainpari. Siinä on sitten Off-license 20m päässä ja pikaruokapaikka kadun toisella puolella. Bussi töihin menee melko läheltä, joten ei tuota olisi paremmin voinut toivoakkaan. Pääsee pois hostellista. Löysin toisen, joka on halvempi kuin se Brown's hostelli. 80€ viikossa ja saman kadun varrella. Menkää hyvät ihmiset sinne Brown's hostelliin! Älkää välittäkö aiemmista kommenteistani sitä paikkaa kohtaan. Ei hyvä elämä. Tuo uusi paikka on täynnä venäläisiä. (ei minulla ole ennakkoluuloja, ne vaan on tuolla niin ********) Vessat, noh ei uskalla istua; keittiö, ei tiedä mitä siellä on tehty... Eieieiei. Älkää menkö sinne.

Tuli tuossa sitten käytyä lauantainakin katselemassa yöelämää. The Sin oli paikan nimi. Ihan mukava klubi. Ei, ei se ollut mikään pornobaari. Normaali klubi. Hauskaa siellä oli. Makso muuten 10€ sisälle. Tutustuin muutamiin irkkuihin siellä. Heti kun saivat tietää että olen Suomesta, niin eikö ne haastanut juomakilpailuun. Halusivat tietää ollaanko maineemme veroisia. Kyllä ne pirulaiset on kovia ottamaan, mutta ei ollut vastusta =) Hehe.

Käytiin viikolla katsomassa Stand up esitystä. Osa jutuista meni ohi kun ei meinanut saada selvää kun puhui niin nopeasti ja kunnon murteella. Se oli kyllä hyvä kohta kun esiintyjä kysyi että tiedättekö että irlantilaiset ovat maailman kovimpia viinanjuojia? Noin sata ihmistä alkoi huutamaan ja taputtamaan. Noh, oltiin siinä eturivissä ja pyöriteltiin päitämme. Esiintyjä huomasi sen. Kun irkut lopetti metelin niin se kysyi että onko paikalla suomalaisia? Neljä kättä nousi siinä eturivissä. Tämän jälkeen se pyysi anteeksi ja sanoi että suomalaiset ovat oikeasti maailman kovimpia viinanjuojia. Kyllähän se lämmitti mieltä. Noh, kyllä se sitten kertoi seuraavat 5 min suomalaisvitsejä. Ei haitannut =)


Työpäivät menee ihan mukavasti. Ei olla saatu vielä kaikkia tunnuksia tänne firman verkkoon, niin ei voi tehdä mitään. On oma kone tässä kaverin vieressä, niin seuraan aina välillä kun se saa postin, johon vastaa. Keskimäärin 15 postia tulee päivässä, joten ei ainakaan ole kovin stressaavaa tämä työtahti... Itselläni on vaan stressi päällä kun ei oikein keksi millä sivuilla surffata. Löysin yhden sivuston jossa on 100 ,vanhan kunnon Commodore 64:n, peliä. On tullut muutama tunti pelattua kestosuosikkeja kuten Commando ja Bubble Bobble. Snoopy, Boulder Dash, Donald Duck, Ghost 'n Goblins on tullut taas tutuiksi. Mario-kopio Great Giana Sisters on kanssa pelattu läpi. Ei siis ole ollut kovinkaan paljoa tekemistä. Noh, kun maksavatte niin hyvin rahaa tästä, niin en valita =)

Mutta nyt tuli töitä, pitää jatkaa jokupäivä taas.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home