Monday, May 14, 2007

Lätkäälätkäälätkäälätkää

Wee aare the champiooons!

Eli vaikka hävittiin finaali, niin kyllä Suomi silti on ansainnut suitsutusta. Niin uskomattoman teon se teki kaataessaa USAn ja varsinkin VENÄJÄN!!!! Kisojen ylivoimainen ennakkosuosikki ja me kaadettiin se. Hahaaaaa! Kyllä sitä ollaan viimeisen viikon ajan huudettu niin paljon että ääni on melekolailla käheänä. Eilen kyllä piti ruoskia porukkaa kannustamaan. Ihme luovuttajia. Vaikka pelattiin kolmella viittä vastaan. "Saatanan lampaat, huutakaa" kannustus sai kuitenkin porukkaan elämää =)

Kyllä tuli riemuttua kun Venäjä kaatui. Aivan uskomatonta menoa. Siitä tuli sitten Venäjän pelin jälkeen siirryttyä katsomaan Neuroviisuja. Vai oliko ne Euroviisut, no jokatapauksessa. Kyllä sen näköjään huomaa kun laittaa rahaa menemään että hyvä video syntyy. Melkolailla mahtipontinen \../ (> <) \../ Kaverikin näkyi siellä =) Videossa siis maski päällä. Hitsiläinen. Ne esiintyjät oli kyllä mielenkiintoisia. Alettiin siinä porukalla miettimään että missä välissä Euroviisut on vaihtuneet Euro Gay Prideksi? Ihan oikeasti... Ruotsin edustaja oli miespuolinen neiti, Tanskan edustaja oli drag queen. Aiemmin siellä oli T.A.T.U jota markkinoitiin lesboina... Millon tulee nudistit, sadomasokistit kumipukuineen ja muut? Onhan se ihan mukavaa että monipuolisuutta löytyy, mutta kun joka tuutista tulee kokoajan... Joku roti siihenkin.

Töissä menee ihan jees. Torstaina olisi TL haastattelukin. Niimuute, niille jotka ei tiedä, meitsi jää tänne vielä toiseksikin vuodeksi. Sitten siirrän koulun tänne. Katotaan että miten homma etenee. Tulen varmaankin käymään taas Suomessa parin, kolmen kuukauden sisällä. Kunhan nyt kattoo että miten noi lomat menee yms. Mutta jees, takasin töihin.

Haa, kerronpa vielä sen että Kummipoikani Joel on oppinut kävelemään. Ja Kummityttöni Sonja täyttää vuosia 3 päivän päästä. =) Paljon onnea Sonjukaiselle toivoopi kummituseno Esa.
PS. paketti on tulossa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home