Tuesday, December 11, 2007

Pitkästä aikaa

Moikkeliskoikkelis!

Meitsi on taas täällä. On mennyt jo jonkin aikaa kun viimeksi on tullut kirjoteltua. Hitsiläinen. Mistähän sitä aloittaisi?

Suomessa tuli käytyä taasen Paolan kanssa =D Pitkästä aikaa pääsi saunaan ja näki kavereita. Hitto kun on kavereita enemmän kuin aikaa. Kaikkia ei voi millään nähdä... =( Se oli melkoista reissaamista kuitenkin. Paolalle pidettiin joulu. Eli kun hän menee jouluksi Roomaan ja minä tulen kotiin, niin tehtiin yllätys ja pidettiin pienimuotoinen joulu ruokineen ja lahjoineen päivineen =D Voitte uskoa että oli yllätys. Sitten lähdettiinkin jo liian pian takaisin... Ei kivaa ollenkaan..

Suomen reissun jälkeen tuli muuten taas hauska episodi. En muista milloin viimeksi olen nauranut niin paljoa. Saatiin tältä meidän surullisenkuuluisalta sähköyhtiöltä kirje. Pelokkain käsin avasin sen... Sisällä odotti 40€ shekki meille!! =D Saatekirjeessä sanottiin että koska he eivät ole päässeet omiin asettamiinsa asiakaspalvelunormeihin meidän kohdalla, niin he toivovat että tämä korvaa hieman. Oikeasti tuli naurettua niin paljon että vedet tulivat silmistä.. Huhhuh. Ei ehkä pääse tietyn rajan yli asiakaspalvelutasossa jos ensin syytetään asiakasta, sitten syytetään vuokrafirmaa ja vasta kun uhataan mennä oikeuteen, siellä aletaan ajattelemaan asioita =D Ei hitsit.

Nyt ollaankin sitten taas matkusteltu urakalla. Käytiin 2 viikkoa Suomen jälkeen Milanossa. Aivan upea paikka. Suosittelen lämpimästi. Oltiin vain viikonloppu. Käveltiin ympäri pitäjiä ja shoppailtiinkin samalla. Ostin muuten nahkatakin, jota oon etsinyt varmaan kolmisen vuotta. 160€ tinkimisen jälkeen. Laatunahkaa. Nyt olen iloinen =D Kuviakin tuli napsittua. Koitan saada laitettua niitä nettiin. Kyllä ne italialaiset on vekkulia kansaa. Sitä on vaan niin vaikeaa kuvailla.. Kattovat meitsiä kuin marssilaista =)

Seuraavana viikonloppuna oli ohjelmassa Pariisi. Ah l' amour. Niin uskomaton kaupunki. Meillä oli hostelli ihan Eiffel-tornin vieressä. Matkaa oli noin 300m torniin. Kiertoajelulla käytiin läpi kaikki suuret nähtävyydet, Notre Dame, Louvre, kaikki... Mitä uskomattomampia kuvia tuli sieltäkin matkaan. Lauantai alkoi siinä yhdeksän aikaan aamulla ja lopeteltiin kiertelyt puoliltaöin. Jokiristeilykin käytiin. Seineä pitkin ajeltiin. Wau. Jos teillä on vain mahdollisuus käydä Pariisissa, menkää. Sunnuntaina palattiinkin takaisin Dubliniin.

Seuraavaksi viikonloppu vietettiin vain kotona. Ei itseasiassa taidettu edes kaupassa käydä. Teki hyvää saada ladattua akkuja. Viime viikonloppuna käytiin nimittäin Lontoossa. =D

Lontoo oli vaikuttava kaupunki myöskin. Harmi vaan että vettä satoi kuin... sieltä jostain. Muutamia pakollisia kuvia piti ottaa sateenvarjoa ja hattua suojana pitäen =) Eniten aikaa tuli varmaan käytettyä metrossa istumiseen. Harmi kyllä. Hitsinhitsit. Pakko mennä uudestaan ensivuoden puolella. Kuhan nytten ensin kaikki kaverit ja sukulaiset on käynyt täällä =D (vinkkivinkki). Huuh, nyt onkin tässä pari väliviikkoa ja sitten onkin jo joulu ja tulen Suomeen! Lunta! Sauna! Rentoutuminen! Aaah...

Tää on kyllä uskomatonta miten paljon maailmaa on tullut nähtyä ihan vain sen takia että uskalsi lähteä sen ensimmäisen kerran =) Ottakaa riski ja kokeilkaa. Itseasiassa ei siinä ole edes mitään riskiä. Tänne vain!! =D Tai muualle. Ihan minne tahansa =)

Hauskaa muuten kun käy välillä töissä lepäämässä ja sitten taas matkustetaan. On ollut melkolailla vaihderikas kuukausi =D (välihuom.)

Palataan taas astialle parin viikon sisään =D Piis.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home