Tuesday, April 18, 2006

Jeputitijeez

Huomentapäivää taas täältä etelämmästä.


Taas on uusi viikko alkanut ja täällä on jopa ollut ihan mukava keli!! Yllättävää kyllä. Noh, kyllä se tästä huononee. =)

Tuli käytyä tuossa taannoin muutaman kaverin kanssa DART-junalla etelämmässä jossain satamassa. Matkaan meni parikymmentä minuuttia. Käveltiin ympäriinsä ja aallonmurtajalallakin pompittua. Siitä näki sitten vanhaa muuria joka reunusti rantaa. Kauempana näkyi jonkin linnoituksen torni josta on nyttemmin tehty museokin. Pitää mennä joskus ajan kanssa siellä käymään. Ja kameran. Hitto kun ei vielä ole varaa ostaa digikameraa... Pitää sitten kiertää kaikki uudestaan kunhan saa hommattua.

Eläminen alkaa jo menemään omiin uomiinsa. Onneksi. Nyt voi sitten keskittyä omiin hommiin yms. Tosin pientä kitkaa aiheuttaa kun Alfred J Nussi on vieraillut meikäläisen repulla... Passi on lähtenyt kävelemään. Ilmeisesti sen yhden yön aikana minkä vietin siinä hostellissa ryssien kanssa... Tosi kivaa. Olisi jokatapauksessa joutunut uusimaan sen ennen reissun päättymistä mutta kyllähän tää kyrsii kanssa... Pitää käydä konsulaatissa/suurlähetystössä hakemassa uusi passi. Toooodella kivaa... Pahus.

Talo on ollut odotusten mukainen. Yöllä meinaa olla toisinaan kylmä. Ei haluta kuitenkaan pitää lämmitystä huutamassa kokoaikaa kun se maksaa hunajatahunajata... Saatiin jo viime torstaina avaimet kaikille. Ei se välitysfirman agentti tuonut niitä kuin 8 päivää myöhässä. Monta kertaa soitettiin ja laitettiin postia. Stefan alko jo naureskelemaan kun soitti firmaan, ne kysyi nimeä ja ketä tavoittelee, 30sek myöhemmin sanottiin että ei juuri nyt ole paikalla. Tää on tätä paljon puhuttua Irlantilaista tehokkuutta...

Mitähän sitä muuta on tapahtunutkaan? Niin, kaveri yritettiin ryöstää tuossa viikko sitten. Ensin pullolla päähän ja sitten monoa otsikkoon. Ei kuitenkaan saaneet rahoja. Opetus: älkää olko aamulla kello 5 yksin liikenteessä ja kännissä kuin käki...

Eipä tässä muuta taasen. Kirjoittelemisiin =)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home